Jacqueline den Otter

Mijn naam is Jacqueline den Otter en sinds januari 2020 als zelfstandig diëtist verbonden aan Endometriose in Balans. Ik werk sinds 1991 als diëtist en heb veel ervaring in klinisch- en poliklinisch werk in verschillende ziekenhuizen. Zodoende heb ik een zeer brede kennis en ervaring met verschillende ziektebeelden, o.a. maag-darm-lever aandoeningen, nierziekten, ondervoeding en bariatrische chirurgie.

Onder de naam Qamino, wat een verwijzing is naar pad of weg, wil ik graag patiënten een stukje op hun levenspad begeleiden met de juiste dieetadviezen.

Missie

Mijn missie als diëtist bij Endometriose in Balans is om met een juist voedingsadvies een bijdrage te leveren aan vermindering van de (buik)klachten en hierdoor de kwaliteit van leven te verbeteren. Voedingsadvies is maatwerk, omdat ieder persoon uniek is.  Ik ben lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) en geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici).

Visie

Voeding is maatwerk en dat geldt zeker voor dieetadviezen ten aanzien van chronische buikklachten bij endometriose. Een juist aangepaste voeding kan klachten verminderen en de kwaliteit van leven aanmerkelijk verbeteren. Zeker als u nog een operatie moet ondergaan is een goede conditie van belang. Optimale voeding is essentieel voor een sneller herstel. In overleg met u stel ik het dieetadvies samen dat past bij uw medische en persoonlijke omstandigheden.

KvK nummer: 76749975
Persoonlijke AGB code: 24000256
Qamino AGB code: 24004674